tel: 070 - 305 46 59

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. LinkedIn link

Bereikbaarheid Bingoal Stadion

Het Bingoal Stadion is gelegen in het Forepark. Dit bedrijvenpark ligt aan de Leidschendamse kant van het Prins Clausplein, langs de rijkswegen A4 en A12. Door de centrale ligging, de ruime parkeergelegenheid en de uitgebreide openbaar vervoersvoorzieningen is het stadion uitstekend bereikbaar.

Auto

  • Via de Noordelijke aanrijroute (route N) via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau.
  • Via de Zuidelijke aanrijroute (route Z) via de A12 (afrit 5 Nootdorp) en de Donau.
  • Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter ‘N’ of ‘Z’.

OV

  • Tram: RandstadRail 3 en 4: halte Forepark. (12 minuten lopen) of Lijn 19: halte NS Station Ypenburg
  • Bus: Bus 30: halte NS Station Ypenburg of Bus 61: halte Tiber of Dinkel
  • Trein: Station Den Haag Ypenburg
  • RandstadRail: Erasmuslijn halte Forepark

Fiets

Het Bingoal Stadion is per fiets bereikbaar via de tunnels onder de A4 of via de tunnel onder de A12 bij NS Station Den Haag Ypenburg en vervolgens via de Donau. In verband met de komst van bussen met gastsupporters wordt het hele fietspad vanaf de Westvlietweg tot de Veenweg, de oprit van de Laan van Leidschenveen tot aan de Schelde en de tunnels onder de A4, anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tot en met een half uur na afloop van de wedstrijd – dus ook tijdens de wedstrijd – afgesloten voor verkeer (uitgezonderd hulpdiensten). Als de tunnels onder de A4 zijn afgesloten, kunnen fietsers via de tunnel onder de A12 bij NS Station Den Haag Ypenburg of via de fietsbrug over de A4 het stadion bereiken. In de directe nabijheid van het stadion is er een fietsenstalling voor 750 fietsen en bromfietsen. Ook op P3 (Wegener) staat een stalling met dezelfde capaciteit. Fietsers kunnen gratis gebruikmaken van deze stallingen. Het is niet toegestaan uw fiets op andere plekken te stallen dan in de fietsstallingen.