Mogelijkheden

ADO Hospitality & Events heeft de catering geheel in eigen beheer waardoor zij voor zowel de publiekscatering als de catering in het hoofdgebouw tijdens wedstrijddagen verzorgt.

Catering heeft Hospitality & Events Cars Jeans Stadion geheel in eigen beheer. Uw cateringwensen kunnen dus geheel op maat worden samengesteld.

Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Cars Jeans Stadion?

Het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion is niet alleen makkelijk voor het parkeren maar kan ook gebruikt worden als evenementen terrein.

Zalen zoals de Zuiderpark Lounge zijn ook uitermate geschikt voor het houden van een feestavond. Heeft u of uw bedrijf iets te vieren, dan biedt deze zaal de perfecte sfeer.

Voor trainingen, cursussen en kleine meetings van 5 tot 30 personen kunt u een arrangement reserveren.

Regelmatig vinden er beursen, zoals de Strandtentenbeurs en de Business Beurs Haaglanden, plaats in het Cars Jeans Stadion. Zowel de begane grond als de tweede etage (of zelfs beide) zijn geschikt als beursvloer.

Met de mogelijkheid in zalen voor zo'n 500 personen plenair en maximaal 20 subzalen, is het Cars Jeans Stadion bij uitstek de perfecte locatie voor congressen en bedrijfspresentaties in Den Haag. Ook een presentatie vanaf de tribune of op het veld behoort tot de mogelijkheden.

Uw online event in onze topsportomgeving?

Plug & Play arrangement:

- Studio 3.05 met een desk voor 3 personen en het stadion op de achtergrond\
- 4 uur: repetitie & uitzending
- 2x Remotecamera
- Instarten van Lower Thirds (naam titels), maximaal 5 lower thirds(meer op aanvraag), keuze uit een aangeleverde opmaak
- Digitale inbellers, maximaal 2 (zonder vertonen presentatie)
- 1x LCD scherm (65inch) geplaatst achter de sprekers voor vertonen van een logo of presentatie.
- 1x Afkijkscherm voor de sprekers.
- 1x LCD scherm in de aangrenzende sky lounge, hierop vertonen wij de uitzending (beeld/geluid)
- Belichting van de sprekers en achtergrond.
- Geluidsversterking voor de online uitzending inclusief 3x tafelmicrofoons
- Opname van de uitzending is mogelijk
- Aanleveren streamingcode (excl. online platform)
- Projectmanager voorbereiding
- 2 technici o.b.v. 4 uur (repetitie & show)
- Streamingskosten op nacalculatie
- Catering naar wens bespreekbaar

€ 4650,-


Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Cars Jeans Stadion?