Mogelijkheden

ADO Hospitality & Events heeft de catering geheel in eigen beheer waardoor zij voor zowel de publiekscatering als de catering in het hoofdgebouw tijdens wedstrijddagen verzorgt.

Catering heeft Hospitality & Events geheel in eigen beheer. Uw cateringwensen kunnen dus geheel op maat worden samengesteld.

Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Bingoal Stadion?

Het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion is niet alleen makkelijk voor het parkeren maar kan ook gebruikt worden als evenementen terrein.

Het Bingoal stadion is een ideale feestlocatie in Den Haag. De Ernst Happel Lounge en ADO club lounge zijn uitermate geschikt voor een feestavond. Heeft u of uw bedrijf iets te vieren, dan bieden deze zalen de perfecte sfeer voor een gezellig feest.

Kom voor uw vergadering langs in één van onze zalen in het Bingoal stadion, de ideale locatie voor trainingen, cursussen en meetings van 5 tot 30 personen. U kunt een van de drie verschillende arrangementen reserveren.

Regelmatig vinden er beursen, zoals de Strandtentenbeurs en de Business Beurs Haaglanden, plaats in het Bingoal Stadion. Zowel de begane grond als de tweede etage (of zelfs beide) zijn geschikt als beursvloer.

Met de mogelijkheid in zalen voor zo'n 500 personen plenair en maximaal 20 subzalen, is het Bingoal Stadion bij uitstek de perfecte locatie voor congressen en bedrijfspresentaties in Den Haag. Ook een presentatie vanaf de tribune of op het veld behoort tot de mogelijkheden.

Uw webinar, onlinemeeting, masterclass, quiz, bedrijfsjournaal, workshop of work-out als online event in onze topsportomgeving in het Bingoal Stadion van ADO Den Haag? Dat kan in de moderne studio Sky Lounge 3.05. De studio beschikt over de juiste apparatuur die uw event in een perfecte baan kan leiden. 

Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Bingoal Stadion?