Overzicht zalen

De Ernst Happel Lounge is een grote, modern ingerichte zaal met veel mogelijkheden.

De imposante bar is een heuse blikvanger en de knusse zithoeken nodigen uit tot een goed gesprek. Door zijn zakelijke uitstraling is deze lounge de perfecte zaal voor grote plenaire sessies of bijeenkomsten. De ruimte wordt ook veelal gebruikt voor beurzen.

 

De Senaatskamer is het heiligdom van de beleidsbepalers van ADO Den Haag. Door het klassieke decor ademt deze ruimte historie. Zittend op het pluche aan de lange vergadertafel waant uw gezelschap zich onderdeel van een select gezelschap.

In ons zeer moderne stadion is de exclusieve Senaatskamer wel onze meest verrassende locatie. Over een vergadering of presentatie in deze bijzondere ruimte zal nog lang worden nagepraat! De Senaatkamer is tevens een officiële trouwlocatie.

 

De plek waar het museum van ADO Den Haag gevestigd was, is in 2020 verbouwd tot een luxe lounge waar u gezellig kunt borrelen en feesten. Dankzij de sfeervolle verlichting en de strakke inrichting heeft deze ruimte een prettige ambiance. Deze lounge leent zich ook uitstekend voor presentaties.

 

 

De Bingoal Lounge is een zaal met enorm veel mogelijkheden. De ruimte beschikt over een eigen luxe bar en kijkt uit op de indrukwekkende ‘Wall of History’. Deze zaal wordt vaak gebruikt voor presentaties, borrels, diners en feesten. Vanwege de ruime L-vorm wordt er ook regelmatig een netwerkplein gecreëerd.

De Bingoal Lounge is gelegen op de begane grond en grenst aan de Brasserie. Doordat de wand tussen beide zalen verschuifbaar is, kunnen we de ruimtes eenvoudig samenvoegen tot een oppervlakte van maar liefst 362m2.

Onze sfeervolle Brasserie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een presentatie of feest met aansluitend een lunch, borrel of diner.

 

Onze sfeervolle Brasserie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een presentatie of feest met aansluitend een lunch, borrel of diner.

 

De plek waar trainers na een wedstrijd in gesprek gaan met de pers nodigt uw gezelschap als vanzelf uit tot reflectie en het beantwoorden van (lastige) vragen. Deze bijzondere ruimte is dan ook perfect voor coaching, workshops en presentaties. Maar het vieren van successen kan in deze intieme ruimte natuurlijk ook heel goed!

 

 

Van gezonde wedstrijdspanning vooraf tot grote feestvreugde of teleurstelling na afloop: in de kleedkamers van ADO Den Haag gebeurt het allemaal. Het zijn bij uitstek plekken waar teamwerk en saamhorigheid voorop staan. Dát maakt de kleedkamers als locatie voor uw evenement zo bijzonder.