Overzicht zalen

De Ernst Happel Lounge is een modern ingerichte zaal met een zakelijke uitstraling gelegen op de tweede verdieping van het hoofdgebouw.

De Senaatskamer is misschien wel de meeste bijzondere ruimte in het Bingoal Stadion. Deze ruimte is geheel in klassieke Engelse stijl ingericht en heeft een luxe uitstraling en werd in het verleden gebruikt als bestuurskamer van ADO Den Haag.

De ADO Club lounge is de nieuwste lounge in het Bingoal stadion.

De TOTO Lounge is een zaal met oneindig veel mogelijkheden. De ruimte beschikt over een eigen luxe bar en kijkt uit op de “Wall of History”. Deze zaal wordt gebruikt voor presentaties, lunches, borrels, diners en feesten.

Op de begane grond bevindt zich de gezellige Brasserie. Deze ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld lunch, borrel of diner. Ook is deze ruimte te huren voor een feest of presentatie.

Het Bingoal stadion beschikt over 34 Sky Lounges in diverse formaten. In het stadion zijn de gehele 3e en 4e verdieping gevuld met deze unieke ruimtes. Vanuit de Sky Lounges heeft u prachtig zicht op het veld.

Een echte voetbalsfeer tijdens uw evenement? Neem plaats op de plek waar na een wedstrijd van ADO Den Haag de hoofdtrainers een wedstrijdanalyse geven.

Twee van de kleedkamers van het stadion zijn te huur voor uw evenement.