Overzicht zalen

De Ernst Happel Lounge is een modern ingerichte zaal met een zakelijke uitstraling gelegen op de tweede verdieping van het hoofdgebouw.

De Senaatskamer is de meest exclusieve ruimte in het Cars Jeans Stadion. Deze voormalige bestuurskamer is geheel in klassieke Engelse stijl ingericht.

De ADO Club Lounge is goed in te zetten voor plenaire- of subsessies tijdens congressen.

De TOTO Loubge is een zaal met oneindig veel mogelijkheden. De ruimte beschikt over een op hoogte verstelbaar podium, heeft een eigen bar en kijkt uit op de ‘Wall of History’ in de passage van het stadion.

Op de begane grond bevindt zich de gezellige Brasserie. Deze ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld lunch, borrel of diner.

Natuurlijk beschikt het stadion over professionele Sky Lounges. In het Cars Jeans Stadion wordt de gehele 3e en 4e verdieping gevuld met deze unieke ruimtes welke in bezit zijn van sponsoren van ADO Den Haag.

Na een wedstrijd van ADO Den Haag wordt het perscentrum gebruikt voor het geven van een wedstrijd analyse van beide trainers.

Zelfs 2 van de kleedkamers van het stadion zijn te huur voor uw evenement. De entourage van de kleedkamers kunnen net dat extra gevoel geven aan bijvoorbeeld een workshop of presentatie. De kleedkamers bevinden zich op de eerste verdieping.