Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Bingoal Stadion?


Sportieve Activiteit

In samenwerking met A-way events (zie brochure), zijn sportieve onderbrekingen en activiteiten ook mogelijk in het Bingoal Stadion. Of het nu gaat om een onderbreking tijdens een vergadering of congres of een op zichzelf staand sportief evenement, Hospitality & Events Bingoal Stadion maakt het mogelijk.

 

Business Game

Wilt u toch liever binnen aan de teambuilding werken maar wel een spelelement toevoegen aan uw programma? In samenwerking met Business Games verzorgen wij een uitdagend spel volledig gecreëerd om aan teambuilding te werken. Vraag naar de mogelijkheden en kijk op businessgames.nl voor meer informatie

Topscoorders & Teamplayers, de businessgame die scoort!

Deze uitdagende voetbal Businessgame is een uitstekende Teambuilding Game om de deelnemers op interactieve en humoristische wijze met elkaar in contact te laten komen. De echte liefhebbers wanen zich in een droomwereld wanneer zij mogen beslissen over de beste spelers, de juiste marketing budgetten en de meest winstgevende sponsors. Maar ook voor personen die geen verstand van voetbal hebben is dit een zeer toegankelijke game! Door onder meer het houden van persconferenties, het ontdekken van schandalen en doortastende onderhandelingen ervaren de deelnemers de zakelijke en interessante wereld achter het voetbal.

Herkenbaar? De voetbalwereld als metafoor!

Bedrijven en klanten hebben elkaar nodig. Een win-win situatie creëren is het uitgangspunt. Beide partijen moeten er beter van worden. Met de zakelijke voetbalwereld als metafoor ervaren de deelnemers dat het opzetten van een goede klantrelatie draait om samenwerken. Elkaar vertrouwen, open kaart spelen en goede afspraken maken vormen hierbij de basis. Bij de evaluatie van deze Teambuilding Game kunnen wij, indien u wenst, dieper ingaan op de door u gestelde doelen en een duidelijke link maken met uw praktijk.

Doel teambuilding games

Teambuilding Games zijn interactieve teamtrainingen waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar aan de slag gaan. Teams worden meegenomen naar een metaforische zakenwereld van een aansprekende bedrijfscontext. Waarom een metafoor?

  • Verscherpt de aandacht! Mensen zijn van nature kritisch naar hun eigen omgeving toe. Een simulatie van de eigenlijke omgeving trekt dan ook veel aandacht naar de context van de Game, wat ten koste gaat van de kern van de boodschap. Een metafoor omzeilt dit probleem en verscherpt zo de lering van de case.
  • Stimuleert out of the box thinking! Door deelnemers in een andere context te plaatsen dan hun dagelijkse praktijk komen zij makkelijker los van hun comfort zone en hun standaard manier van werken. Dit stimuleert innovativiteit en creativiteit onder de deelnemers.
  • Spreekt aan! Teambuilding Games staan garant voor aansprekende belevingswerelden, deelnemers kruipen in de huid van een voetbalclub, zaakwaarnemer of mediakanaal.

Het samenwerkingsmodel

Naast het feit dat Teambuilding Games ontzettend leuk zijn om te ondernemen als team, zijn zij ook nog eens heel leerzaam!

Om succesvol te zijn in de Game dienen deelnemers namelijk niet alleen effectief samen te werken binnen het eigen team, maar zeker ook met de andere teams. De game is gebaseerd op het bewezen LIB driehoeksmodel®. Dit model maakt dat partijen afhankelijk zijn van elkaar om hun doelen te bereiken. Elkaar vertrouwen, open kaart spelen, communiceren, over je grenzen heen kijken en goede afspraken maken zijn essentieel om de game goed te doorlopen.

Kortom, wij gebruiken een interessante, uitdagende en leerzame belevingswereld als metafoor van het dagelijkse leven op de werkvloer, waar alles draait om strategie, communicatie, samenwerken, onderhandelen, veranderingen, vertrouwen, het creëren van win-win situaties en natuurlijk plezier beleven. Een waardevolle teamtraining voor ieder bedrijf!

Heeft u een vraag over ludieke onderbrekingen?

Stel een vraag

 • *
 • Vul uw aanhef in.
 • *
 • Vul uw naam in.
 • *
 • Vul uw e-mailadres in.
 • *
 • Vul uw vraag / opmerking in.
 • Vul de captcha in

Contactgegevens

T070 305 46 59

Eevents@adodenhaag.nl