Op vrijdag 9 juni werd de tweede editie van het KONE bedrijventoernooi gehouden, met als deze keer het motto "Winnen met klanten". Maar liefst 16 teams gingen met elkaar de strijd aan. Dit gebeurde 's ochtends op het jeugdcomplex van ADO Den Haag in het Zuiderpark, en 's middags met kruisfinales in het Kyocera Stadion.

Het was een prachtig evenement dat ook de onbeperkte mogelijkheden van het stadion laat zien!

Bekijk hieronder een reportage van de dag.

Op donderdag 26 mei werd de tweede editie van de felbegeerde "Haagse Bluf Bokaal" gehouden in het Kyocera Stadion. Vorig jaar ging hoofdsponsor Basic-Fit er tijdens de eerste editie van hét voetbaltoernooi voor zakelijk Haaglanden vandoor. Uiteraard deden zij ook dit jaar weer mee om de titel te verdedigen. De andere deelnemende bedrijven waren Haagse Milieu Services, AVEQ, KONE, Dedicated, Stolp+KAB en ADO Den Haag. Verder was er ook weer een Business Mix team dat bestond uit werknemers van Tempo Team, Stadsmedia en de ADO Vrouwen.

Na een campagne van zo’n drie maanden mag het Kyocera Stadion zich officieel de beste evenementenlocatie van Nederland noemen! Het vaktijdschrift Meetings nomineerde het Kyocera Stadion vanwege een goede bereikbaarheid, grote parkeergelegenheid, service en haar unieke karakter.

Eind november sleepte het team van Hospitality & Events reeds de regionale titel in de wacht vanwege de koppositie in de tussentijdse ranglijst. In de decembermaand is er, mede dankzij de vele evenementen die er plaats vonden, nog massaal gestemd. Hiernaast hebben ook de supporters van ADO Den Haag een grote bijdrage geleverd aan het behalen van deze award door de campagne te delen en veelvuldig te stemmen waardoor het Kyocera Stadion andere genomineerden zoals het Haagse Louwman Museum, Het Kasteel (Sparta Rotterdam) en het Abe Lenstrastadion achter zich liet.

Het team van Hospitality & Events Kyocera Stadion is enorm trots op deze mooie prijs en ziet dit als een kers op de taart na drie succesvolle eerste jaren met veel mooie en grote evenementen.

In 2012 richtte de NV ADO Den Haag de dochteronderneming op om de organisatie van evenementen en catering in het Kyocera Stadion in eigen handen te houden en de opbrengsten naar de club te laten vloeien. Dat dit succesvol heeft uitgepakt wordt met deze vakprijs nog maar eens benadrukt.


Het team van Hospitality & Events Kyocera Stadion met de gewonnen awards (foto: Marcel Helder)

DEN HAAG – 10 december 2015 – Met een welgemikt schot van ADO-speler Danny Bakker  is woensdag 9 december de zonne-installatie op het dak van het KYOCERA Stadion officieel in gebruik genomen. Om deze mijlpaal te onderstrepen wordt de complete voorzijde van het stadion tot en met de wedstrijd aanstaande zaterdagavond tegen Willem II feestelijk groen uitgelicht.

Het Kyocera Stadion is door het gerenommeerde vaktijdschrift MEETINGS genomineerd voor de titel 'Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2015'. Fantastisch nieuws voor de club aangezien ons stadion naast de 17 thuiswedstrijden per jaar ook een veelzijdige evenementenlocatie is. De nominatie van MEETINGS benadrukt dat ADO Den Haag op dit gebied op de goede weg is.

De nominatie komt mede tot stand door de hoge ratings die ons stadion krijgt op het gebied van service, bereikbaarheid, catering, inrichting en de ligging van het stadion.

Bij de eerste tussenstand staat het Kyocera Stadion bovenaan de ranglijst! Uiteraard al een mooie prestatie maar t/m 31 december kan er nog gestemd worden om uiteindelijk de grote prijs van ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2015’ nationaal in de wacht te slepen. Het Louwman museum volgt ons op de voet dus we hebben jouw stem nog steeds heel hard nodig!

Ben jij ook zo trots op ons mooie stadion en wil jij bijdragen aan een overwinning? Stem dan op het Kyocera Stadion als 'Beste evenementenlocatie van het Jaar 2015' via http://besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem

Tussenstand 'Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2015'

TOP 5:

1. Hospitality & Events Kyocera Stadion

2. Louwman Museum

3. The Beach Indoor Sport & Event Center Aalsmeer

4. De Maaspoort Theater & Events

5. Het Kasteel van Sparta

Van 6 t/m 17 juli stond het Kyocera Stadion in het teken van de diploma uitreikingen van de Haagse Hogeschool.

Op basis van criteria zoals ligging, bereikbaarheid, uniciteit en faciliteiten die aangeboden worden, is het Kyocera Stadion genomineerd voor beste evenementenlocatie van 2015!