Op donderdag 26 mei werd de tweede editie van de felbegeerde "Haagse Bluf Bokaal" gehouden in het Kyocera Stadion. Vorig jaar ging hoofdsponsor Basic-Fit er tijdens de eerste editie van hét voetbaltoernooi voor zakelijk Haaglanden vandoor. Uiteraard deden zij ook dit jaar weer mee om de titel te verdedigen. De andere deelnemende bedrijven waren Haagse Milieu Services, AVEQ, KONE, Dedicated, Stolp+KAB en ADO Den Haag. Verder was er ook weer een Business Mix team dat bestond uit werknemers van Tempo Team, Stadsmedia en de ADO Vrouwen.

 

Na een heerlijke lunch en een openingswoord van Lex Schoenmaker konden de deelnemers zich omkleden om vervolgens de gezamelijke warming-up te doen, die mogelijk gemaakt werd door de danseressen van Holland Dance.  

Nadat de spieren goed warm waren en de sfeer er goed in zat werkten de teams twee poules af, om vervolgens kruisfinales te spelen. Ronald van der Geer, perschef van ADO Den Haag en tevens commentator bij de Champions League wedstrijden, voorzag de wedstrijden van het nodige livecommentaar.

Als ware finalisten, begeleid door de Champions League-tune en een erehaag van de twee andere halve finalisten, betraden de teams van ADO Den Haag en Haagse Milieu Services het veld om de belangrijkste wedstrijd van de dag te spelen: de finale. Na 20 minuten floot de scheidsrechter af en mocht het team van ADO Den Haag zich de trotse winnaar van het toernooi noemen!

De dag werd afgesloten met een uitgebreid buffet en een zeer gezellige derde helft met onder andere de Haagse zanger John Medley.

We kunnen terugkijken op een fantastische middag en danken alle deelnemers voor hun komst!

Video:

Terug naar overzicht